L'hospital Presentació

Un hospital modern al servei de la comunitat

L’Hospital Son Llàtzer és un centre públic obert el desembre de 2001 i integrat en la xarxa pública de la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears. Es tracta d’un centre modern dipositari de les il•lusions que van modelant els gairebé 2.000 professionals de la salut que hi treballen amb l’objectiu de prestar atenció sanitària avançada a la nostra població de referència.


L’Hospital basa el seu model de gestió en una aposta triple:

1

Autonomia de gestió en el marc del Servei de Salut de les Illes Balears, amb la implicació dels responsables clínics en les funcions directives.

2

Orientació cap a les activitats sense ingrés i de resolució ràpida.

3

Informatització integral de tots els processos clínics i de gestió.


L’Hospital Son Llàtzer va ser pioner a Europa en la generació i l’ús de sistemes d’informatització hospitalària. El mètode implantat permet gestionar tota la documentació escrita, les peticions de proves mèdiques, la recepció de resultats i les imatges mitjançant el sistema informàtic.

Aquesta avançada tecnologia, que ens permet desenvolupar un procés assistencial basat en la coordinació i la integració, la posam al servei de la comunitat alhora que oferim als nostres usuaris una atenció humana i càlida.