Actualitat Notícies
18 de juny de 2024
03/11/2023

Aquest divendres l'Hospital Joan March ha acollit la Jornada de Preservació de la Fertilitat a la Dona. L'objectiu de la jornada és conèixer els últims avenços en el camp de la preservació de la fertilitat, especialment en dones que s’enfronten a desafiaments oncològics, mèdics i genètics.

llegir més
01/09/2023 OBST

El Servicio de Obstetricia y Ginecología ha organizado sesiones para futuras mamás. Serán impartidas por matronas. Inscripción enviando un correo hsll.sesionembarazada@hsll.es

llegir més
17/05/2023

Avui s'ha celebrat l'acte de comiat dels 42 residents de formació sanitària que han desenvolupat la tasca formativa a l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

llegir més
18/05/2022

Avui s'ha celebrat l'acte de comiat dels 29 residents de formació sanitària que han desenvolupat la tasca formativa a l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

llegir més
JORNADA D'ACTUALITZACIÓ EN ANTICONCEPCIÓ
05/05/2022

El divendres 6 de maig tindrà lloc, a l'Hospital Joan March, la JORNADA D'ACTUALITZACIÓ EN ANTICONCEPCIÓ. Organitzades per la Societat Balear d'Anticoncepció (SBA). A través del següent enllaç es podrà seguir la jornada per streaming: https://sites.google.com/view/jornadasdeanticoncepcin/inicio

llegir més
21/12/2021

El objetivo principal del proyecto es adecuar los espacios físicos del Servicio de Rehabilitación de los dos hospitales del Sector Migjorn para convertirlos en espacios de donde visualizar y proyectar mensajes motivadores acompañados de imágenes cedidas por deportistas de prestigio reconocido. El padrino del proyecto ha sido Xavi Torres, nadador paraolímpico mallorquín, ganador de dieciséis medallas en diversas ediciones de juegos paralímpicos.

llegir més
11/11/2021

HOSPITAL UNIVERSITARI SÓN LLÀTZER CENTRE COMPROMÈS AMB L'EXCEL·LÈNCIA DE LES CURES (CCEC®)

llegir més
05/11/2021 SEPS

Els dies 10, 11 i 12 de novembre l'Hospital Universitari Son Llàtzer acollirà la I Trobada Internacional d'Innovació i Sèpsia - TECNOSEPSIS. Aquest esdeveniment està organitzat per un grup internacional multidisciplinari d'experts, presidit pel doctor Marcio Borges, membre del Comitè Científic Coordinador de la Unitat Multidisciplinària de Sèpsia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i president de la Fundación Código Sepsis.

llegir més
1 2 3 ... 17