Actualitat Inici
05 de octubre de 2022
Reportaje
Reportatge

El Servei d’Oftalmologia realitza operacions de transplantament de còrnia amb una tècnica que permet recuperar la visió en un mes

La tècnica convencional consistia a fer un trasplantament de la còrnia completaDes de l’any 2009 fins ara, el Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Son Llàtzer ha fet trenta operacions de trasplantament de còrnia amb una nova tècnica, que s’aplica de manera ambulatòria i permet al pacient recuperar la visió ràpidament —en un mes—, reduir el percentatge d’estigmatisme induït per la cirurgia mateixa i disminuir la taxa de rebuig, que ara és pràcticament nul·la.

llegir més
Notícies destacades
18/05/2022

Avui s'ha celebrat l'acte de comiat dels 29 residents de formació sanitària que han desenvolupat la tasca formativa a l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

llegir més
JORNADA D'ACTUALITZACIÓ EN ANTICONCEPCIÓ
05/05/2022

El divendres 6 de maig tindrà lloc, a l'Hospital Joan March, la JORNADA D'ACTUALITZACIÓ EN ANTICONCEPCIÓ. Organitzades per la Societat Balear d'Anticoncepció (SBA). A través del següent enllaç es podrà seguir la jornada per streaming: https://sites.google.com/view/jornadasdeanticoncepcin/inicio

llegir més
21/12/2021

El objetivo principal del proyecto es adecuar los espacios físicos del Servicio de Rehabilitación de los dos hospitales del Sector Migjorn para convertirlos en espacios de donde visualizar y proyectar mensajes motivadores acompañados de imágenes cedidas por deportistas de prestigio reconocido. El padrino del proyecto ha sido Xavi Torres, nadador paraolímpico mallorquín, ganador de dieciséis medallas en diversas ediciones de juegos paralímpicos.

llegir més
11/11/2021

HOSPITAL UNIVERSITARI SÓN LLÀTZER CENTRE COMPROMÈS AMB L'EXCEL·LÈNCIA DE LES CURES (CCEC®)

llegir més
05/11/2021 SEPS

Els dies 10, 11 i 12 de novembre l'Hospital Universitari Son Llàtzer acollirà la I Trobada Internacional d'Innovació i Sèpsia - TECNOSEPSIS. Aquest esdeveniment està organitzat per un grup internacional multidisciplinari d'experts, presidit pel doctor Marcio Borges, membre del Comitè Científic Coordinador de la Unitat Multidisciplinària de Sèpsia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i president de la Fundación Código Sepsis.

llegir més
llegir més notícies