L'hospital Premis i reconeixements

Premis i reconeixements


2003

 

Encomanda amb Placa de l’Ordre Civil de Sanitat, atorgada pel Ministeri de Sanitat.

Premi Nacional a la Innovació en Gestió i Administració Sanitària, concedit per l’Escola Nacional de Sanitat de l’Institut de Salut Carles III, Bearing Point i Diario Médico..

2004

 

Menció Especial dels e-Premis d’Europa per e-Salut [eEurope Awards for eHealth], atorgada per l’Institut Europeu d’Administració Pública en col•laboració amb el Programa de tecnologies de la societat de la informació de la Comissió Europea.

Premi a l’Excel•lència Algosnet 2003, atorgat a la Unitat d’Oncologia pel Projecte ALGOS, patrocinat per la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica.

Premi Benchmark de Cirurgia Digestiva de la 5a edició dels Top 20 (2004), atorgat per Iasist.

2005

 

Premi IDC EMEA de 2005 per la innovació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i la transformació de l’empresa, entregat en el marc del Fòrum Europeu de la Tecnologia de la Informació de 2005, a París. Es tracta d’un premi atorgat als projectes tecnològics el desenvolupament dels quals suposa la transformació de l’entorn hospitalari gràcies a l’automatització dels processos.

Primer premi en la categoria “L’ús de la tecnologia en el sector sanitari” dels Premis a les Millors Pràctiques en Administració Electrònica, que atorguen conjuntament el diari Expansión, T-Systems i el grup editorial Recoletos.

Premi de la 6a edició dels Top 20 (2005) en la categoria de grans hospitals generals, atorgat per Iasist.

Premi Benchmark d’Obstetrícia de la 6a edició dels Top 20 (2005), atorgat per Iasist.

Segell d’Excel•lència Europea de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) pel model de gestió de qualitat.

2008

 

Premi de la 9a edició dels Top 20 (2008) en la categoria de grans hospitals generals, atorgat per Iasist.

2010

 

Premi de la 11 edició dels Top 20 ( 2010) de l'àrea de Cirurgia Digestiva, atorgat per Iasist.