L'hospital Programes

Programes

En el marc de les seves línies estratègiques d’actuació, l’Hospital Son Llàtzer ha posat en funcionament dos programes d’índole diferent, un de formació per a facultatius i personal d’infermeria i un altre de reflexió, que pretén apropar la sanitat i obrir-la a les humanitats.

Formar-se en salut


“Formar-se en salut” és un programa que facilita estades formatives sobre determinades tècniques o avenços científics a centres espanyols i estrangers de prestigi, destinades al personal mèdic i d’infermeria de l’Hospital Son Llàtzer.

Per finançar aquest programa s’ha creat el Consell d’Empreses Amigues de Son Llàtzer, format per cinc companyies internacionals dels sectors del calçat, el turisme, la banca i les noves tecnologies, que han volgut vincular-se a la causa sanitària. Les empreses que participen en el programa són les mallorquines Camper, Viajes Iberia i Banca March, la nord-americana General Electric Healthcare i la neozelandesa Orion Healthcare.

Es tracta d’un programa formatiu anual finançat pel Consell d’Empreses Amigues. Gàcies a aquest programa, els professionals sanitaris poden presentar les seves propostes de formació, amb la certesa que l’ampliació dels seus coneixements és una necessitat reconeguda i fomentada per la Direcció de l’Hospital. Aquesta és també una manera de vincular els millors professionals al nostre centre i de crear un jaciment de coneixements que circulin entre la comunitat mèdica i d’infermeria de Son Llàtzer.

Diàlegs Son Llàtzer


“Diàlegs Son Llàtzer” és un programa de conferències, inaugurat en 2010, en el qual cada any es convida a personalitats de prestigi, tant espanyoles com estrangeres. El programa està dirigit al personal de l’Hospital, però també al públic en general amb l’objectiu d’apropar la sanitat als ciutadans. Volem que Son Llàtzer sigui concebut com un lloc de curació on els usuaris també puguin satisfer les seves inquietuds culturals.


veure l'històric del programaLlegiu amb nosaltres


A Son Llàtzer ens agrada llegir i volem que els nostres usuaris llegeixin amb nosaltres. Per això hem dissenyat una campanya d'intercanvi de llibres entre el col•lectiu hospitalari i els usuaris.

A l’espai de recepció d’Admissió d’Urgències tenim un expositors de llibres, els quals són donacions fetes a Son Llàtzer pel personal sanitari i no sanitari i que es posen a l’abast dels usuaris. Si voleu, podeu agafar un llibre i dur-vos-el a casa per llegir-lo. Una vegada acabat, el podeu cedir a una altra persona o tornar-lo a l’Hospital deixant-lo a la recepció dels vestíbuls de Consultes Externes i d’Hospitalització o en altres espais del centre, com ara les habitacions o les sales d’espera. A més, si voleu participar en el moviment anomenat “passallibres” (www.bookcrossing.com), el podeu deixar a un banc d’un parc, a una aturada d’autobús o a qualsevol altre lloc perquè una altra persona en pugui gaudir.