Actualidad Noticias
III Jornada Pacient Actiu

9 d´abril a les 08:00 h. a l´Hospital Universitari Son Llàtzer

26/03/2019
III Jornada Pacient Actiu a l´Hospital Universitari Son Llàtzer el dimarts 9 d´abril a les 08:00 h.

Benvolguts companys i companyes,

Ens adrecem a vosaltres per convidar-vos a assistir a la III Jornada de Pacient Actiu de les Illes Balears, que tindrà lloc el proper 9 d’abril. Aquesta jornada té com a objectius donar a conèixer el recorregut realitzat pel Programa, debatre sobre l’experiència de l’educació entre iguals com a forma d’augmentar la participació dels pacients en el sistema sanitari i reflexionar sobre la implementació del Programa.

Es realitza a l’Hospital Universitari Son Llàtzer, en videoconferència amb els hospitals Can Misses, Mateu Orfila i l’Hospital de Formentera.

La Jornada va dirigida a les persones que tenen un problema de salut crònic i les que en són cuidadores, a les associacions de pacients amb malalties cròniques, als ciutadans i ciutadanes interessats en aquest tipus d’iniciatives i als professionals de la salut de la nostra comunitat autònoma.

Per veure el que hem previst per a aquest dia, podeu consultar el programa adjunt.

La inscripció per als professionals de la caib és a través de l’enllaç: https://intranet.caib.es/intranet/index.jsp >>>> formació de l’Ibsalut >>>> sol·licitud de cursos >>>>  centre coordinador de cronicitat/cures pal·liatives/salut mental/pacient actiu/Capdi  >>>> n. edició 152. 

Per a les demés persones que vulguin assistir, la inscripció s'ha de fer a través del següent formulari google: https://goo.gl/forms/nPDDrynPENqKvXa03