Comunicación Comunicats de premsa

Catalina Vadell, nomenada coordinadora d'Atenció Oncològica de les Balears

25/10/2011 COM
La Conselleria de Salut, Família i Benestar Social, a proposta del Servei de Salut, ha nomenat recentment Catalina Vadell coordinadora d'Atenció Oncològica de les Illes Balears. Vadell és actualment la cap de l'Institut Oncològic Són LLàtzer- Manacor.

Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona, entre les competència de Catalina Vadell estan les de coordinar l'atenció oncològica en general, els protocols d'actuació als hospitals de les Balears i les accions entre illes per a pacients oncològics. A més, elevarà a la Direccció mèdica propostes per millorar l'eficàcia, la qualitat i l'eficiència en l'atenció a pacients amb aquesta patologia.

Vadell serà també la màxima responsable a l’hora d’engegar el projecte de garbellat i prevenció de qualsevol procés relacionat amb l’oncologia.

En el camp científic, la doctora  Vadell és autora o coautora de 24 articles científics de revistes nacionals i internacionals i de 10 capítols de llibres especialitzats. És membre numerari de set associacions científiques nacionals i internacionals. Com a docent, ha realitzat prop de 150 ponències, comunicacions, publicacions, classes i cursos.