Comunicación Comunicats de premsa

Son Llàtzer va oferir dues conferències sobre la tasca a l'Índia de la Fundación Vicente Ferrer

14/11/2011 COM
Dins la campanya de sensibilització de la Fundación Vicente Ferrer en el món sanitari, el 28 de novembre, a las 20:00 hores, a la sala d’actes de l’Hospital Son Llàtzer,  es va oferir  una conferència conjunta de Gonçal López Nadal, professor d’història econòmica de la Universitat de les Illes Balears i expert en l’Índia, i Ferran Aguiló, cap de la Secció d’Urologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge a Barcelona, i coordinador de l’Àrea de la Sanitat de la Fundación Vicente Ferrer.  

La conferència de Gonçal López Nadal es va titular “L’Índia avui, la cara oculta del progrés”. López és delegat en les tribunes Espanya-Índia i des de 1968 manté contactes amb l’Índia, on ha pronunciat conferències a les universitats de Delhi, Jadaypur, Poone, Hyderabad i Varasani.

Per la seva part, la dissertació de Ferran Aguiló va tractar sobre “La Fundación Vicente Ferrer, una xarxa sanitària a l’abast de tots”. Aquest metge uròleg, que també és professor associat de la Universitat de Barcelona, va viatjar per primera vegada a l’Índia l’any 1996 com a voluntari de la fundació, i d’aleshores ençà ha col·laborat anualment amb l’organització. El 2007 fou nomenat coordinador de l’Àrea de Sanitat, una figura de caràcter voluntari que s’ocupa d’organitzar les estades a Anantapur dels col·laboradors de l’organització. Des de 2009 també és el secretari del Patronat de la Fundación Vicente Ferrer.