Comunicación Comunicats de premsa

Son Llàtzer acull una exposició de fotografies de la Fundación Vicente Ferrer sobre l’Índia

28/11/2011 COM
El vestíbul d’Hospitalització de l’Hospital Son Llàtzer acull, des del 28 de novembre fins al 11 de desembre, l’exposició de la Fundación Vicente Ferrer titulada “Compro­metidos con Anantapur”. La mostra fa un recorregut pel programa de desenvolupament integral que aquesta organització duu a terme, des de fa més de quaranta anys, a l’estat d’Andhra Pradesh, un dels més pobres de l’Índia.        

Gràcies a la selecció de fotografies els visitants podran conèixer els sis sectors d’actuació de la Fundación Vicente Ferrer: la sanitat, l’educació, la dona, l’ecologia, l’atenció a les persones discapacitades i l’habitatge. A més, l’exposició acosta la realitat de l’Índia a totes les persones sensibilitzades amb aquest país i amb les accions solidàries de la fundació. La mostra està formada per 17 panells horitzontals i verticals de 120 x 80 cm. L’autor de les instantànies és el fotògraf Ramón Serrano (Barcelona, 1957).

questa nova exposició a Son Llàtzer substitueix l’anterior, titulada “Curar-se en salut”, una mostra que va posar cara i ulls al personal sanitari i no sanitari que treballa a l’Hospital. Va constituir un homenatge a la tasca, a vegades anònima, de totes les persones que fan de la seva feina un acte de servei als altres.