Docència i Formació Noticia

Acte de benvinguda dels trenta-tres nous residents de formació especialitzada de l’Hospital Son Llàtzer

18/05/2011 DOCEN
L’Hospital Son Llàtzer ha celebrat aquest migdia (13.00 h) a la sala d’actes del centre un acte de benvinguda adreçat als trenta-tres nous residents que desenvoluparan la formació al centre hospitalari. D’aquesta promoció, la majoria són metges que es formaran en alguna especialitat, i també hi ha un farmacèutic i un psicòleg clínic.

En el mateix acte en què s’ha donat la benvinguda a aquesta nova promoció s’ha pres comiat dels metges que han fet l’especialització a l’Hospital Son Llàtzer, que enguany han estat dos internistes, dos psiquiatres, dos ginecòlegs, un metge intensivista, un digestòleg, dos pediatres, un traumatòleg, un anestesista i un farmacèutic hospitalari.

Entre els metges que ara comencen, dos s’especialitzaran en anestesiologia, un en l’aparell digestiu, un en cirurgia ortopèdica, un en cirurgia general i aparell digestiu, un en dermatologia, un en endocrinologia i nutrició, un en farmàcia hospitalària, un en medicina intensiva, dos en medicina interna, un en neurologia, dos en obstetrícia i ginecologia, un en oncologia, dos en pediatria, un en pneumologia, un en psiquiatria, un en urologia, un en hematologia i un en psicologia clínica . Així mateix, altres residents de medicina familiar i comunitària i de medicina del treball faran la rotació a Son Llàtzer.

Actualment, a l’Hospital Son Llàtzer hi ha divuit unitats acreditades per a la formació d’especialistes: Anestesiologia i Reanimació; Aparell Digestiu; Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu; Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; Dermatologia; Endocrinologia i Nutrició; Farmàcia Hospitalària; Hematologia; Medicina Intensiva; Medicina Interna; Neurologia; Obstetrícia i Ginecologia; Oncologia Mèdica; Pediatria; Pneumologia; Psicologia Clínica; Psiquiatria, i Urologia. Aquesta oferta es completarà amb les noves places que seran assignades a l’Hospital per les unitats docents de Medicina Familiar i Comunitària i Medicina del Treball.