Servicios y unidades Endocrinologia i Nutrició Portada

Endocrinologia i Nutrició

L’endocrinologia és la branca de la medicina que s’ocupa de l’estudi de la fisiologia i de la patologia del sistema endocrí, del metabolisme de les substàncies nutritives, de la nutrició natural i artificial, de la promoció de la salut per mitjà de la prevenció de les malalties relacionades amb la dieta i de les conseqüències patològiques derivades de les alteracions d’aquesta, amb les corresponents tècniques ... llegir més


Notícies destacades
13/08/2012

L’Hospital Son Llàtzer disposa d’una consulta d’infermeria integrada en el Servei d’Endocrinologia on setmanalment s’imparteix formació sobre hàbits higienicodietètics saludables als pacients amb problemes d’obesitat i també als diabètics. Anualment, una mitjana de tres-cents pacients acudeixen a aquesta teràpia educativa grupal.

llegir més
15/06/2018

El Servei d'Endocrinologia i Nutrició i la Unitat d'Endocrinologia del Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Llàtzer han rebut la certificació d'excel·lència atorgada per DNV GL-Bussines Assurance pel seu programa educatiu per a pacients que s'inicien o reben teràpia amb bomba d'insulina.

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
  • Telèfon: 871 202 232
  • Horari d'atenció:

    de 9:00 a 12:00