Institutos Institut Digestiu Medicoquirúrgic Portada

Institut Digestiu Medicoquirúrgic

L’Institut Digestiu Medicoquirúrgic és el resultat de la fusió dels serveis de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu per respondre a la necessitat de millorar l’atenció assistencial dels pacients amb patologies digestives. La medicina del segle XXI exigeix que la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties digestives siguin abordats des d’una plataforma constituïda per les dues especialitats principals que s’ocupen de ... llegir més


Notícies destacades
23/01/2012

El passat mes de desembre, un equip de cirurgia de l’Hospital Son Llàtzer va dur a terme la primera operació d’hepatectomia major —a causa d’un càncer de fetge— per mitjà d’un abordatge totalment laparoscòpic, un procediment de cirurgia mínimament invasiva que redueix l’impacte de les cicatrius i escurça la recuperació dels pacients.

 

llegir més
10/01/2012

El proper dia 17 de febrer, de 9:30 a 15:00 hores, tindrà lloc en el saló d'actes de l'Hospital Son Llàtzer, una Jornada d'Actualització sobre carcinomatosi peritoneal i quimioteràpia intraperitoneal, organitzada per l'Institut Mèdic Digestiu Mèdic-Quirúrgic, l'Institut Oncològic Son Llàtzer-Manacor i el Servei d'Oncologia de Son Llatzer. La inscripció i matrícula es pot formalitzar a través del correu electrònic fbernat@hsll.es.

llegir més
06/03/2012

El proper dia 9 de març tindrà lloc, a las 8:20 hores, a la sala de sessions clíniques del Servei de Cirurgia (tercera planta), una sessió formativa organitzada per l'Institut Digestiu Mèdic- Quirúrgic de l'Hospital Son Llàtzer. Consistirà en una conferència sobre el tractament de l'esòfag de Barret mitjançant l'aplicació de la radiofreqüència, a càrrec del doctor José Miguel Esteban, cap del Servei d' Endoscòpia Digestiva del Hospital Clínico San Carlos de Madrid.  La sessió està adreçada a residents i metges especialistes en l'Aparell Digestiu, Cirurgia Digestiva, Oncologia, Radiologia i Anatomia Patològica.

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
 • Área del Aparato Digestivo
  Teléfono: 871 202 101
  Horario de atención:
  de 9.00 a 12.00

  Área de Cirugía
  Teléfono: 871 202 134
  Horario de atención:
  de 9.00 a 12.00


Cartera de serveis