Servicios y unidades Pneumologia Portada

Pneumologia

El Servei de Pneumologia de l’Hospital Son Llàtzer té com a missió proporcionar una atenció sanitària d’alta qualitat als pacients amb malalties respiratòries per mitjà d’un treball en equip eficient i integrador amb l’atenció primària.

El Servicio de Neumología del Hospital Son Llàtzer tiene como misión proporcionar una atención sanitaria de alta calidad a los pacientes con enfermedades re... llegir més


Notícies destacades
23/10/2012

L’Hospital Son Llàtzer va obrir, el dia 23 d’octubre, les seves portes als pacients fumadors amb l’objectiu de conscienciar-los sobre els perjudicis del tabac per mitjà d’un mètode científic i assessorar-los sobre com poden abandonar l’hàbit tabàquic de manera efectiva. Les persones interessades en participar a la jornada varen poder acudir a una punt d’atenció instal·lat al vestíbul de Consultes Externes.

llegir més
20/04/2016

Avui dematí ha tengut lloc a l’Hospital Son Llàtzer la inauguració de la primera consulta per a pacients amb patologies respiratòries de les Illes Balears.

llegir més
15/11/2017

Aquest matí hem realitzat una jornada informativa sobre la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC), que ha inclòs la realització de proves espiromètriques de diagnòstic a usuaris, al hall d'entrada de Consultes Externes de l'hospital.

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
  • Telèfon: 871 202 159
  • Horari d'atenció:

    de 9:00 a 12:00