Servicios y unidades Medicina Interna Portada

Medicina Interna

L’especialitat de medicina interna, probablement la primera especialitat en la història de la humanitat, s’ocupa del diagnòstic clínic en l’àmbit hospitalari i del tractament d’un important nombre de processos. A més del diagnòstic, fa una anàlisi integradora de qualsevol patologia; per tant, és capaç de predir l’evolució del malalt. La medicina interna estudia els pacients per damunt de les malalties; per tant, situa ... llegir més


Notícies destacades
10/04/2012

L’Hospital Son Llàtzer està aplicant un programa pilot que permet als facultatius accedir a la història clínica dels pacients per mitjà de smartphones i  tauletes tàctils dels sistemes operatius Android o Apple.

llegir més
21/08/2012

Actualment 738 persones portadores del VIH són ateses i se’ls fa un seguiment a les consultes de l’Hospital Son Llàtzer, tot i que només el 25 % ha desenvolupat la malaltia, és a dir, pateixen la sida. Els especialistes insisteixen en la importància de diagnosticar-la durant la primera fase per tal de començar a aplicar-hi el tractament al més aviat possible. En la majoria dels casos, la malaltia ha passat de ser mortal a crònica.

llegir més
15/09/2016

I Jornades de malalties autoimmunes de l'Hospital Son Llàtzer que tindran lloc els dies 10 i 11 de novembre.

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
  • Telèfon: 871 20 20 35
  • Horari d'atenció:

    de 9:00 a 12:00