Unidades de gestión Unitat de Sèpsia Portada

Unitat de Sèpsia

Des de l’any 2008, Son Llàtzer disposa de la Unitat Multidisciplinària de Sèpsia, la primera d’Europa, que funciona amb l’aplicació del Projecte Informatitzat Multidisciplinari de la Gestió de la Sèpsia (PIMIS), implementat l’any 2006, que permet detectar ràpidament els pacients amb sèpsia greu i tractar-los precoçment. L’aplicació del PIMIS permet reduir considerablement el nombre de casos de mort per infeccions greus... llegir més


Notícies destacades
21/11/2012

Els dies 22 i 23 de novembre l'Hospital Son Llàtzer acull la I Trobada multidisciplinària de sèpsia en el qual es tractarà sobre la seva incidència, impacte sobre la mortalitat, mesures terapèutiques i experiències clíniques del seu maneig. Des de l'any 2005 aquest centre disposa d’un Protocol de maneig integral de la sèpsia greu i xoc sèptic, l’aplicació del qual ha permès disminuir la mortalitat.

llegir més
26/11/2012

Els dies 22 i 23 de novembre, l’Hospital Son Llàtzer va acollir la I Trobada Multidisciplinària de Sèpsia, en la qual es va tractar sobre la incidència de la septicèmia, l’impacte que té sobre la mortalitat, les mesures terapèutiques i les experiències clíniques sobre la gestió de la sèpsia. Des de l’any 2006, aquest centre disposa d’un protocol de gestió integral de la sèpsia greu i el xoc sèptic, l’aplicació del qual ha permès disminuir la mortalitat per aquesta causa devers el 40 % en sis anys.

llegir més
11/09/2014

Amb motiu del "Dia Mundial de la Sèpsia" la Unitat de Sèpsia de l'hospital ha organitzat avui divendres dia 12 una jornada informativa al Hall de consultes externes de 10:00 a 13:00 hores. Per a més informació sobre la malaltia no et perdis el següent enllaç https://www.youtube.com/watch?v=PHcMlolCeQ0 "Només us demanem 97 segons del vostre temps per veure aquest video"

 

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
  • Telèfon: 871 201 558
  • Horari d'atenció:

    de 9.00 a 14.00