Institutos Institut de l’Aparell Locomotor Portada

Institut de l’Aparell Locomotor

L’Institut de l’Aparell Locomotor s’ocupa de coordinar els serveis de Reumatologia, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i Rehabilitació de la manera més eficaç perquè els pacients hi rebin una atenció adequada i de qualitat.

La reumatologia és una subespecialitat de la medicina interna que s’ocupa de l’estudi, del diagnòstic i del tractament de les malalties de l’aparell locomotor i del teixit connectiu. Entre l... llegir més


Notícies destacades
22/03/2012

Els dies 19 i 20 d'abril tindrà lloc a la sala d'actes de l'Hospital Son LLàtzer la celebració del congrés anual de l’Associació Balear de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (ABCOT), organitzat per l'Institut de l'Aparell Locomotor de Son Llàtzer. Més informació al programa que s’adjunta.

llegir més
03/04/2012

La plataforma Play  for Health, impulsada per l’Hospital Son Llàtzer i la Fundació iBit, ha guanyat el Premi @asLan en la categoria sanitària, per ser un projecte que beneficia l’Administració Pública de les Illes Balears i contribueix a la reducció de despeses i a la millora de la eficiència sanitària. Aquesta plataforma tecnològica permet realitzar tractaments de rehabilitació a pacients combinant la teràpia amb elements lúdics com els videojocs.

llegir més
28/09/2012

L’Hospital Son Llàtzer i cinc centres d’atenció primària del sector Migjorn desenvolupen des de l’any 2010 un programa per a la detecció precoç de les espondiloartritis, que inclouen l’espondilitis anquilosant, les artritis reactives, l’artritis psoriàsica i l’artritis juvenil, entre d’altres. A hores d’ara, més de cinquanta pacients estan inclosos en el programa.

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
  • Telèfon: 871 202 137 - 871 202 129
  • Horari d'atenció:

    de 9.30 a 14.00