Servicios y unidades Urologia Portada

Urologia

La urologia és una especialitat medicoquirúrgica que s’ocupa de les malalties de l’aparell urinari (ronyó, vies urinàries renals i ureterals, bufeta i uretra), de la patologia retroperitoneal relacionada, com la suprarenal d’ambdós sexes, i de les malalties genitals dels homes, tant del tractament com de les intervencions quirúrgiques.

Atès que és una especialitat mèdica i quirúrgica, es dedica també al diagn&ogr... llegir més


Notícies destacades
25/11/2015

El Dr. Carlos Gutiérrez Sanz-Gadea, cap del Servei d´Urologia de l’Hospital Son Llàtzer, ha presentat les dades del Servei a propòsit d’haver assolit enguany la xifra d’un milenar d’intervencions quirúrgiques urològiques per mitjà de la laparoscòpia des que es va inaugurar el centre hospitalari, l’any 2002. Al acte han assistit el gerent de l’Hospital, Xisco Marí, el director assistencial, el Dr. José Mª Gámez i el Dr. José Manuel Cózar Olmo, president de l’Associació Espanyola d’Urologia.

llegir més
01/10/2019

El Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Són Llàtzer ha fet ja més de 1500 cirurgies per laparoscòpia des que va obrir. La primera laparoscòpia es va realitzar al juny de 2002, quan feia poc que s’havia obert l'hospital, on es va començar, per primera vegada, un projecte organitzatiu d'incorporació de la laparoscòpia avançada en un servei d'Urologia.

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
  • Telèfon: 871 202 039
  • Email: eferrer@hsll.es
  • Horari d'atenció:

    de 9:00 a 12:00