Servicios y unidades Pediatria Portada

Pediatria

El Servei de Pediatria de l’Hospital Son Llàtzer està integrat dins l’àrea maternoinfantil. S’ocupa de prestar una atenció integral als infants durant el seu període evolutiu, que va des del naixement fins a l’adolescència. La seva filosofia assistencial és integrar les famílies en el procés de curació dels infants per tal de no separar-los dels seus progenitors, evitar-los dolor i ansietat durant els procediments, actual... llegir més


Notícies destacades
15/02/2013

L’Hospital Son Llàtzer disposa d’una consulta específica per al diagnòstic i el tractament del trastorn per dèficit de l’atenció amb hiperactivitat (TDAH) o sense (TDA), que des de 2008 fins al desembre de 2012 ha atès 5.445 pacients. Depenent de la Unitat de Neuropediatria, integrada en el Servei de Pediatria de Son Llàtzer, és la primera consulta d’aquestes característiques a les Illes Balears.

llegir més
17/11/2016

Amb motiu del Dia Mundial de l’Infant Prematur, l’Hospital Son Llàtzer ha organitzat avui dijous diferents activitats amb l’objectiu de reconèixer, difondre i garantir els drets del prematur i de la seva família, i col·laborar en la disminució de la prematuritat i de les seves conseqüències.

llegir més
30/10/2017

El Servei de Pediatria de l’Hospital Son Llàtzer ha posat en marxa la iniciativa d’entregar “certificats de valentia” als menuts com una acció simbòlica que reconeix la col·laboració i l’esforç que han demostrat durant l’estada a l’Hospital.

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
  • Telèfon: 871 202 246
  • Horari d'atenció:

    de 9:00 a 12:00


Cartera de serveis