Servicios y unidades Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor Portada

Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

L’anestesiologia és una ciència i una especialitat mèdica que s’ocupa de l’alleujament del dolor i de la cura global del pacient quirúrgic abans, durant i després de la cirurgia. Actualment, l’especialitat inclou moltes altres àrees d’actuació a més de les pròpies de la sala d’operacions, entre les quals destaquen el tractament del dolor agut i crònic, les sedacions en els gabinets de digestiu, radiolog... llegir més


Notícies destacades
21/10/2015

La Unitat del Dolor del Servei d'Anestèsia del HSLL implanta per primera vegada en la CAIB elèctrodes de neuroestimulaciò en el Gangli de l'Arrel Dorsal en un pacient afectat per la Síndrome de Dolor Regional Complex per alleujar el seu dolor.

llegir més
20/07/2018

El Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'hospital organitza tots els mesos sessions informatives sobre l'analgèsia epidural per al treball de part. Aquestes sessions estan dirigides a gestants de l'Àrea de Salut de Migjorn. La durada prevista de la xerrada és d'aproximadament una hora. L'entrada és lliure i no precisa inscripció prèvia. Es prega puntualitat.

llegir més
llegir més notícies
Dades de contacte
  • Telèfon: 871 202 133
  • Horari d'atenció:

    de 8 a 20 hores.

  • Otros teléfonos de contacto:
    871 201 387 / 871 201 388 / 871 201 455


Cartera de serveis