Comunicación Notícies
III Jornada Pacient Actiu
26/03/2019

III Jornada Pacient Actiu a l´Hospital Universitari Son Llàtzer el dimarts 9 d´abril a les 08:00 h.

llegir més
25/01/2013

La Consulta de Malaltia Renal Crònica Avançada, el Servei de Manteniment, la Unitat de Reproducció i el Laboratori de Fecundació in Vitro de l’Hospital Son Llàtzer han obtingut el certificat per la norma ISO 9001:2008, atorgat per l’empresa Bureau Veritas. L’any passat varen aconseguir la mateixa certificació Infermeria de Pregrau i el Servei d’Arxiu, Codificació i Documentació Clínica.

llegir més
07/01/2013

Com ja és tradicional el 6 de gener els Reis Mags d'Orient arriben puntuals a la seva cita amb els nens ingressats a l'Hospital Son LLàtzer. A més de lliurar els regals als fills i parents dels treballadors, els Mags, acompanyats dels seus patges, han recorregut la planta de pediatria i nounats, urgències pediàtriques, el Servei de psiquiatria i algunes plantes d'hospitalització, ones troben ingressades les persones més ancianes.

llegir més
28/12/2012

L’Hospital Son Llàtzer disposa des de l’any 2002 de la Consulta de Malaltia Renal Crònica, tot i que ara ha rebut la certificació ISO 9001:2008. El seu objectiu és el d’oferir informació als pacients sobre la seva patologia, detectar candidats a rebre un transplantament, retardar el tractament de diàlisi i ajudar-los a decidir-ne el tipus arribat el moment. A mitjan termini, el treball desenvolupat a la consulta servirà per impulsar la diàlisi domiciliària, un sistema que proporciona autonomia als pacients i els permet dur una vida autònoma.

llegir més
28/12/2012

L’Hospital Son Llàtzer disposa d’un sistema que permet reduir el consum d’energia elèctrica i les emissions de diòxid de carboni (CO2) a l’atmosfera. Aquesta tecnologia, més eficient i sostenible que l’anterior, està basada en el sistema de trigeneració per produir electricitat, a partir de la qual es genera l’energia necessària per a l’aire condicionat i l’aigua calenta.

 

llegir més
26/11/2012

Els dies 22 i 23 de novembre, l’Hospital Son Llàtzer va acollir la I Trobada Multidisciplinària de Sèpsia, en la qual es va tractar sobre la incidència de la septicèmia, l’impacte que té sobre la mortalitat, les mesures terapèutiques i les experiències clíniques sobre la gestió de la sèpsia. Des de l’any 2006, aquest centre disposa d’un protocol de gestió integral de la sèpsia greu i el xoc sèptic, l’aplicació del qual ha permès disminuir la mortalitat per aquesta causa devers el 40 % en sis anys.

llegir més
21/11/2012

La HIMSS Analytics Europe ha atorgat a l’Hospital Son Llàtzer el premi Stage 6, guardó que recompensa els centres que treballen en un entorn sense papers i que han sabut implementar millor la història clínica electrònica. Aquesta prestigiosa organització internacional es dedica a proveir de solucions globals per a l’ús òptim de les tecnologies de la informació i els sistemes de gestió per tal de millorar la sanitat.

llegir més
04/11/2012

El dia 20 de novembre l'Hospital Son Llatzer acollirà l'última sessió del cim anual del CIO (Chief Information Officer) organitzada pel HIMSS Europe per premiar els millors usos i pràctiques de les TI en sanitat a Europa. En la reunió, participaran els principals directors de sistemes i els més importants experts en noves tecnologies aplicades a la salut de tota Europa.

llegir més
23/10/2012

L’Hospital Son Llàtzer va obrir, el dia 23 d’octubre, les seves portes als pacients fumadors amb l’objectiu de conscienciar-los sobre els perjudicis del tabac per mitjà d’un mètode científic i assessorar-los sobre com poden abandonar l’hàbit tabàquic de manera efectiva. Les persones interessades en participar a la jornada varen poder acudir a una punt d’atenció instal·lat al vestíbul de Consultes Externes.

llegir més
28/09/2012

Un estudi liderat per investigadors de la Fundació Kovacs i radiòlegs dels hospitals de Son Llàtzer i Manacor ha revelat que una troballa radiològica, els denominats signes Modic, que fins ara es considerava una indicació per a la cirurgia d’esquena, realment no causa dolor i s’observa més freqüentment entre els sans que entre els malalts.

llegir més
1 2 3 4